Sponsor

AP-SHOP VW

Swap meet en stand reglement

Swap Meet exposants

 1. Verkopers die een F1 stand hebben gereserveerd hebben toegang tot hun stand zodra deze vrijgemaakt is door de vorige eigenaar.
 2. De swapmeet verkopers zullen zich moeten plaatsen op de door de organisator voorziene plaats. Ze zullen NIET meer zelf mogen kiezen.
 3. Vanaf 18h00 kunnen de swapmeet verkopers beginnen met opstellen. De oppervlakte voor de F1 stands zullen vanaf dan moeilijk bereikbaar zijn. De verkopers zijn verplicht om de aanmaningen die door leden van de organisatie verstrekt worden te volgen, hun voertuigen te lossen en deze zo snel mogelijk te verplaatsen.
 4. Er zal een overname overgave staat gemaakt zijn op voorhand maar de standhouders F1 dienen deze te bekrachtigen voor ze hun materiaal opstellen. Elke degradatie zal aan de organisator moeten vermeld worden voor het opstellen. Elke standhouder F1 is verantwoordelijk voor alle veroorzaakte schade tijdens zijn verblijf in de stand.
 5. Het is verboden om te plakken; nagelen, vijzen op muren, vloer, deuren, poorten, ….
 6. Er mag niets bevestigd worden op de infrastructuur van het circuit ( muren deuren, afzettingen,…
 7. Indien u een olievlek opmerkt waarschuw meteen de organisatie zodat deze meteen verwijderd kan worden Elke niet vermelde vlek zal een penaliteit inhouden.
 8. Volgende zaken mogen niet verkocht worden (wapens, boksring baseball bat, drones, drank en voedsel.
 9. De ongeoorloofde dingen zullen weggehaald worden en zondag avond teruggegeven worden.
 10. De F1 stands en de swapmeet zullen ten laatste zondag om 17h30 ontruimd zijn. Er mag in de stands en in de voertuigen van de swapmeet overnacht worden indien men de andere mensen niet stoort tussen 24h en 07h(geen luide muziek, geen roepende mensen,…).
 11. De achterste poort van de stand geeft toegang tot de pit lane en mag NIET geopend worden.
 12. Alle plaats die door een F1 stand verkoper buiten zijn stand gebruikt word zal aangerekend worden aan swapmeet tarief. U kan niet buiten installeren indien u niet op voorhand hebt gereserveerd.
 13. Een afstand van 4 meter voor de stand moet vrij blijven voor veiligheidsvoertuigen en dit het hele WE.
 14. Geen enkel voertuig mag op de swapmeet rijden tussen 8h en 18h. De voertuigen die zouden moeten rijden dienen op de violet parking geplaatst te worden.
 15. Voor de swapmeet is de gefactureerde prijs gelijk aan de gebruikte verkoopruimte. Uw wagen word niet gefactureerd.
 16. Het is verboden om vuur te maken op de grond. BBQ op poten zijn toegelaten op voorwaarde dat ze op een stabiele basis zitten en dat de rook de buren niet stoort.
 17. Het niet respecteren van dit reglement kan tot de exclusie van de meeting leiden. De organisatie kan zonder verwittigen het reglement aanpassen indien nodig zou zijn.

Team Contact

image

Anne-Ma

FR - Dragster Read More
image

Arnaud

EN - FR Swap-meet Read More
image

Sandrine

FR - Swap-Meet Read More
 • 1