Sponsor

AP-SHOP VW

Verordening

 1. Ten gevolge van incidenten in 2017 is het strict verboden op de openbare weg te camperen alsook op de stoep. De politie heeft verwittigd te zullen verbaliseren en de auto’s weg te slepen. P4 / P5 /P6 Open
 2. De toegang tot de paddocks is enkel voor luchtgekoelde VW en aanverwanten, de T3 combi's zijn toegelaten mits ze een luchtgekoelde motor hebben. De KIT CARS op basis van een VW Kever chassis zijn toegelaten met gelijk welke motor. De wagens van het merk PORSCHE zijn VERBODEN binnen de site, enkel de REPLIQUE CARS 356 et VW PORSCHE 914 (4 cyl) zijn toegelaten. De organisatie heeft het recht om een voertuig, persoon of verkoper die niet beantwoord aan de spirit van de BUG SHOW te aanvaarden of te weigeren.
 3. De organisatoren behouden het recht om deelnemers tijdelijk of definitief uit te sluiten van de meeting, indien deze een gevaar opleveren of storend werken voor andere deelnemers, toeschouwers of omwonenden.
 4. Enkel voertuigen die wettelijk in orde zijn met verzekering en technische contrôle in het land van herkomst zullen op de site mogen rijden. De voertuigen die hier niet aan voldoen mogen enkel op een aanhangwagen verplaatst worden.
 5. De uitlaten van het type « Stinger » of die niet voldoen aan de wegcode zijn verboden. Enkel voor de Drag en Racing is er een uitzondering. (Max 103DB).
 6. Op de camping tussen 20. 00 uur en 08. 00 uur zijn testen van motor en luid functioneren van Hi-Fi installaties verboden. Er wordt gevraagd om zich gedurende de nacht zo weinig mogelijk te verplaatsen met de wagen, indien nodig wordt verzocht dit op een verstandige en discrete manier te doen.
 7. Het is door de politie verboden, te slippen en een burn out uit te voeren op het gras, op de weg en op de parking. Overtreders zullen gestraft worden.
 8. Er wordt gevraagd een maximum snelheid van 10 km/u op de camping en het terrein in acht te nemen.
 9. Kampvuur is ten strengste verboden. Enkel barbecues op voet zijn toegelaten. De deelnemers zijn verantwoordelijk voor eventuele aangebrachte schade.
 10. Foto's en camera's zijn strikt verboden tijdens het optreden in de tent van de mannequins alook objecten naar de artiesten te gooien.
 11. De deelnemers verbinden er zich toe de omgeving te respecteren en de rust van derden te garanderen.
 12. Door de aankoop en betaling van de inschrijving en armbandje, verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van het reglement van de BUGSHOW. Elke degradatie, door de deelnemer, aan de infrastructuur van het Circuit (gebouwen, piste enz…) zal door hem betaald moeten worden. De organisatie is niet verantwoordelijk tgv ongelukken of diefstal.
 13. Kamperen in de wei is verboden, behalve voor de Swap Meet, de exposanten, de Drags, de Racing, en de organisatie.
 14. Op politiebevel zijn de Pocket Bikes op het hele terrein van de manifestatie alsook op de weiden streng verboden. Zij zullen er in beslag genomen worden en opgeslagen worden.
 15. Enkel de voertuigen op 2 wielen en quads gerechtigd door de organisatie mogen op de weiden circuleren (voorzien van een speciale badge). Alle andere niet-geautoriseerde voortuigen zullen in beslag genomen worden en gerestitueerd worden op het einde van de manifestatie.
 16. Tijdens de grote parade is het ten strengste verboden rond te rijden, op de grasvelden langs de piste te parkeren, op objecten op de piste te gooien. Opgelet U wordt gefilmd.
 17. Het is strikt verboden door de brandweer om de 2 overkoepelingen in de paddock’s te gebruiken als kampeerterrein en het is ook verboden er op gelijk welke manier te koken.
 18. Voor het is eender welk mechanisch werk op de wagen dient er een vloerbescherming onder het voertuig geplaatst te worden zowel in de paddock als op de camping.
 19. Voertuigen met een geluidshoogte van meer dan 103DB worden niet op de piste toegelaten. In geval van twijfel zal er als volgt gemeten worden, de meetapparatuur zal op 1 m en onder een hoek van 45° geplaatst worden van de uitlaat en de motor zal op 75% draaien.
 20. Het is ten strengste verboden bomen, takken of vegetatie af te snijden. Dit wel doen zal tot gerechtelijke vervolging en zelfs tot gevangenis kunnen leiden.
 21. Voor het is eender welk mechanisch werk op de wagen dient er een vloerbescherming onder het voertuig geplaatst te worden zowel in de paddock als op de camping.
 22. Het is verboden om redenen van veiligheid een drone te gebruiken tijdens de Bug show en dit op het hele terrein.
 23. Het is strikt verboden reclame op eigendom van het circuit aan te plakken (leuninge, muren, tralies,…)
 24. Voertuigen die water of olie verliezen zijn niet toegelaten in de paddock of op de piste.ous souhaitent un bon week-end et vous remercient de votre compréhension.
 25. De organisatoren wensen u een prettig weekend en danken u voor uw begrip.