Sponsor

AP-SHOP VW

Op ontdekking van het mooiste circuit ter wereld: Spa-Francorchamps

Zoals de vorige jaren, geven we jullie ook dit jaar opnieuw de kans om het circuit van Spa-Francorchamps te (her)ontdekken.

De uurrooster

Zaterdag : 10u30 tot 11u50 en 13u tot 15u20
Zondag : 10u30 tot 11u50 en 13u tot 15u30

Veiligheidsinstructies

De toegang tot de baan, met de veiligheidsriemen vast, zal gebeuren achter de Pace Car (het is strikt verboden om dit voertuig voorbij te steken) via het hek aan de "Eau Rouge", dat zich achter de uithoudingsstanden bevindt. HET UITGANG ZAL OP ELKE OMLOOP DOOR DE PIT LANE F1 GEBEURD WORDEN.

U wordt verzocht u op het circuit als een verantwoordelijk persoon te gedragen, gelieve fair-play te blijven en afstand te houden. Het voertuig dat voor u rijdt is niet gevrijwaard tegen eventuele pech. Dit is GEEN wedstrijd maar JUST FOR FUN.

Alle deelnemers moeten de baan verlaten via de uithoudings-Pit Lane (Coca Cola toren) en de Paddock, met een aangepaste snelheid. Een deelnemer, die eventueel pech zou hebben op het circuit, moet zijn voertuig zo dicht mogelijk bij de vangrail plaatsen en daarachter wachten totdat de interventiedienst hem komt afhalen.

Het is strikt verboden op het circuit in tegengestelde richting te rijden, achteruit te rijden, te stoppen om foto's te maken, of gewoon op het circuit te blijven stilstaan.

De toegestane snelheid in de Pit Lane is max. 50 km/h. De toegestane snelheid in de Paddock is max. 10 km/h.

In geval van een incident, mogen alleen de wagens van de zekerheidsdienst met aan boord de nodige uitrusting, het personeel en de arts op de baan komen voor hulpverlening.

Toegangsvoorwaarden tot de baan voor de voertuigen

Alle VW-voertuigen met een luchtkoelsysteem, die aan de veiligheidsnormen voldoen Ieder voertuig zal onderworpen worden aan een strenge technische controle. Deze zal door de organisatoren worden uitgevoerd om te zien of alle deelnemende voertuigen effectief in orde zijn op het gebied van veiligheid. Zij behouden het recht om een voertuig te weigeren indien dit niet het geval is.

Afzien van vervolging

Door betaling van zijn registratie en aankoop van armbanden verklaart de deelnemer de interne reglementen van de BUGSHOW te hebben gelezen en aan hen voor te leggen. Het dekt alle schade die wordt veroorzaakt aan de infrastructuur van het circuit (gebouwen/spoor, enz.).

Elk gebrek aan respect van een deelnemer kan bestraft worden door de uitsluiting van de bestuurder en het voertuig.

Informatie

Elke schade, die aan de infrastructuur aangericht wordt, is ten laste van de bestuurder en contant betaalbaar.

Bijv.: een vangrail kost 200 €.


Registratie op de site alleen als in voorgaande jaren.

Team Contact

image

Anne-Ma

FR - Dragster Read More
image

Arnaud

EN - FR Swap-meet Read More
image

Sandrine

FR - Swap-Meet Read More
  • 1