Bug Show 2021 UITGESTELD

Beste deelnemers, beste vrienden,

Sinds de pijnlijke aankondiging van de afgelasting van de Bug Show 2020, hadden we al onze hoop en kracht gevestigd op de organisatie van de Bug Show 2021. Na ups en downs, positieve en dan negatieve aankondigingen, moesten we opnieuw een moeilijke beslissing nemen.

De toekomst van het organiseren van massa-evenementen is nog steeds veel te wazig en we willen ook uw gezondheid niet in gevaar brengen. De hygiënische normen worden steeds strenger, terwijl we hadden gehoopt dat ze ondertussen terug genormaliseerd zouden zijn. De toekomst is vandaag veel te onzeker.

Dit is de reden waarom de Bug Show 2021 op het circuit van Spa-Francorchamps wordt uitgesteld tot 2022.

We weten dat deze beslissing voor velen van jullie misschien voorbarig lijkt, maar een Bug Show wordt 12 maanden van tevoren voorbereid, en we kunnen niet verder gaan en het risico lopen om nooit meer een Bug Show te kunnen organiseren in de komende jaren

Wij danken jullie voor jullie vele deelnames door de jaren heen, en voor jullie steun, en we kijken ernaar uit om jullie in 2022 zonder masker en al deze hygiënische normen te zien!

Het Bug Show-team

Team Contact

image

Paul-Yvon

FR - Commercial - Sponsor - Organisation Read More
image

Jean-Marie

NL - EN - FR Commercial - Sponsor - Organisation Read More
image

Anne-Ma

FR - Dragster Read More
image

Arnaud

EN - FR Swap-meet Read More
image

Sandrine

FR - Swap-Meet Read More
image

Eddy

FR - Racing - Race Read More
  • 1